Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΠοταγωνιστές:”Να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του”

Η φιλανθρωπική δράση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες από τους διοργανωτές του φετινού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού είχε σαν στόχο τα παιδιά. Σήμερα εκπρόσωποι της ομάδα των Ποταγωνιστών παρέδωσαν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της πόλης 50 ολοκαίνουρια, όμορφα περιτυλιγμένα δώρα για τα παιδιά των οικογενειών που ωφελούνται μέσα από αυτές τις δομές. “Όσο δύσκολες και αν είναι οι συγκυρίες που βιώνουμε κανένα παιδί δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς το δώρο του” είπαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ...
Stavroula29. December 2021

Η φιλανθρωπική δράση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες από τους διοργανωτές του φετινού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού είχε σαν στόχο τα παιδιά.

Σήμερα εκπρόσωποι της ομάδα των Ποταγωνιστών παρέδωσαν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της πόλης 50 ολοκαίνουρια, όμορφα περιτυλιγμένα δώρα για τα παιδιά των οικογενειών που ωφελούνται μέσα από αυτές τις δομές.

“Όσο δύσκολες και αν είναι οι συγκυρίες που βιώνουμε κανένα παιδί δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς το δώρο του” είπαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η Σουζάνα Κοζυράκη και η Μαρία Χρυσουλάκη παραδίδοντας τα πακέτα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456