Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΤελευταία αιμοδοσία για το 2021 από τον Ερυθρός Σταυρός Σητείας

Την τελευταία του αιμοδοσία για το 2021 πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Ερυθρός Σταυρός Σητείας. Ήταν η πέμπτη κατά σειρά αιμοδοσία μέσα σε μια δύσκολη υγειονομικά χρονιά με περισσότερους από 250 ασκούς αίμα να συγκεντρώνονται και να προσφέρονται σε ανάγκες των συμπολιτών μας. Από το 1992 ο Ερυθρός Σταυρός Σητείας στέκεται αρωγός και προφέρει τις υπηρεσίες του στον πολίτη στηρίζοντας κάθε δράση και έκτακτη ανάγκη της τοπικής κοινωνίας. Είναι αυτό το οποίο τα μέλη...
Stavroula30. December 2021

Την τελευταία του αιμοδοσία για το 2021 πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Ερυθρός Σταυρός Σητείας. Ήταν η πέμπτη κατά σειρά αιμοδοσία μέσα σε μια δύσκολη υγειονομικά χρονιά με περισσότερους από 250 ασκούς αίμα να συγκεντρώνονται και να προσφέρονται σε ανάγκες των συμπολιτών μας.

Από το 1992 ο Ερυθρός Σταυρός Σητείας στέκεται αρωγός και προφέρει τις υπηρεσίες του στον πολίτη στηρίζοντας κάθε δράση και έκτακτη ανάγκη της τοπικής κοινωνίας.

Είναι αυτό το οποίο τα μέλη του θα συνεχίσουν να κάνουν με αγάπη προς τον συνάνθρωπο σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456