Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΒαρύ πένθος από τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Λιοψυχάκη

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Σητεία μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Παντελή Λιοψυχάκη. Ένας νέος, δημιουργικός και ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης μας η απουσία του οποίου δεν  θα σημαδέψει μόνο την οικογένεια του αλλά ολόκληρη την τοπική κοινωνία.   Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Σητείας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και συμπαραστέκονται στον συνάδελφο τους Νίκο Λιγοψυχάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του Παντελή.  ...
Stavroula9. January 2022
keri-thanatos-2048x1152

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Σητεία μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Παντελή Λιοψυχάκη. Ένας νέος, δημιουργικός και ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης μας η απουσία του οποίου δεν  θα σημαδέψει μόνο την οικογένεια του αλλά ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Σητείας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και συμπαραστέκονται στον συνάδελφο τους Νίκο Λιγοψυχάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του Παντελή.

 

Το ΔΣ τού Εμπορικού συλλόγου Σητείας σε ανακοίνωση του σημειώνει:

Βαρύ το πένθος για τον Εμπορικό κόσμο Σητείας μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός νεαρού αξιόλογου ηθικού και καλοσυνάτου συναδέλφου μόλις 32χρονων τού Παντελή Λιγοψυχακη. Το ΔΣ του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσει στέφανο στην μνήμη του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του αγαπημένου μας Παντελή.
Eπισεις η Διοίκησης και οι εργαζομένων του Νοσοκομείου Σητείας έδωσαν στη δημοσιότητα την ακόλουθη συλλυπητήρια επιστολή:

Με μεγάλη συγκίνηση και βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του Λιγοψυχάκη Παντελεήμονα, γιός της αγαπημένης μας συναδέλφου Λιγοψυχάκη Αικατερίνης.

Ο ξαφνικός και άδικος χαμός, ενός νέου ανθρώπου, οικογενειάρχη, μας έχει συγκλονίσει.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια, στους γονείς, τη σύζυγο και στους δικούς του ανθρώπους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχθεί.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456