Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΝέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας η Μαρία Γιαννακάκη

Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας αναδείχθηκε η κα Μαρία Γιαννακάκη στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής». Στην αποχαιρετιστήρια τοποθέτηση του ο απερχόμενος πρόεδρος κ Νίκος Μεραμβελιωτάκης στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες κλήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντα του αλλά και την ιδιαιτερότητα της σύνθεσης του σημερινού Δ.Σ. με την συμμετοχή των τεσσάρων...
Stavroula9. January 2022

Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας αναδείχθηκε η κα Μαρία Γιαννακάκη στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα
«Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».

Στην αποχαιρετιστήρια τοποθέτηση του ο απερχόμενος πρόεδρος κ Νίκος Μεραμβελιωτάκης στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες κλήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντα του αλλά και την ιδιαιτερότητα της σύνθεσης του σημερινού Δ.Σ. με την συμμετοχή των τεσσάρων παρατάξεων και των δυο πρώην δήμαρχων με ότι συνεπάγεται αυτό.

Η νέα πρόεδρος κα Μαρία Γιαννακάκη, αφού ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του τον Δήμαρχο και όσους την ψήφισαν, έκλεισε τον χαιρετισμό της σημειώνοντας. “Υπόσχομαι να εργαστώ για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τις αρχές της δημοκρατίας και της συνεργασίας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου η οποία με δίδαξε την αξία της συμμετοχής στα κοινά και της προσφοράς”.

Η κα Μαρία Γιαννακάκη έλαβε 17 θετικές ψήφους και 7 λευκά, ο κ. Γιάννης Καναβάκης ως αντιπρόεδρος έλαβε 23 ψήφους κι 1 λευκό και ο κ. Γιάννης Καρνιαδάκης, γραμματέας  με 22 θετικές ψήφους και 2 λευκά.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι  Μιχάλης Αντωνιδάκης, Μαρία Σπανουδάκη, Μανόλης Τσιφετάκης, Νίκος Καραμανωλάκης.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Νίκος Μεραμβελλιωτάκης, Μανόλης Αυγουστάκης, Μανόλης Λιλιμπάκης, Γιάννης Καρνιαδάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456