Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτην έναρξη μιας μακράς προεκλογικής περιόδου οι ισορροπίες του Δ.Σ. στα χέρια μιας γυναίκας

Σε μια περίοδο όπου έχουν φανεί ήδη τα πρώτα σημάδια προεκλογικού κλίματος, μια γυναίκα, η Μαρία Γιαννακάκη, αναλαμβάνει το τιμόνι του Δημοτικού Συμβουλίου με την προσδοκία όλων να κρατήσει τις αναγκαίες ισορροπίες που χρειάζεται η εύρυθμη λειτουργία του ανώτερου οργάνου του Δήμου. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης επισημαίνει ότι “ο χαρακτήρας, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός της Μαρίας Γιαννακάκη είναι το καλύτερο εχέγγυο για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναβαθμίσει όχι μόνο το ρόλο...
Stavroula10. January 2022

Σε μια περίοδο όπου έχουν φανεί ήδη τα πρώτα σημάδια προεκλογικού κλίματος, μια γυναίκα, η Μαρία Γιαννακάκη, αναλαμβάνει το τιμόνι του Δημοτικού Συμβουλίου με την προσδοκία όλων να κρατήσει τις αναγκαίες ισορροπίες που χρειάζεται η εύρυθμη λειτουργία του ανώτερου οργάνου του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης επισημαίνει ότι “ο χαρακτήρας, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός της Μαρίας Γιαννακάκη είναι το καλύτερο εχέγγυο για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναβαθμίσει όχι μόνο το ρόλο του αλλά θα αναβαθμίσει και τις όποιες αποφάσεις χρειαστεί να πάρουμε επ ωφελεία μόνο των δημοτών”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456