Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠροσπάθεια μέχρι την τελευταια στιγμή για να γίνει ο Δήμος Σητείας μεγάλος

Η ύστατη προσπάθεια γίνεται αυτές τις ώρες προκειμένου ο Δήμος Σητείας να μην χάσει το τρένο των ευκαιριών και να καταφέρει να γίνει μεγάλος. Στο χέρι μας είναι το μέλλον αυτής της πόλης, το μέλλον των παιδιών μας. Αφιερώνοντας  μισή ώρα από τον χρόνο σου μπορείς να δώσεις μεγαλύτερες δυνατότητες και διαφορετική προοπτική σε αυτόν τον τόπο. Είναι μια σημαντική ευκαιρία και είναι στο χέρι μας. Μέχρι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου οι απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ ...
Stavroula16. January 2022

Η ύστατη προσπάθεια γίνεται αυτές τις ώρες προκειμένου ο Δήμος Σητείας να μην χάσει το τρένο των ευκαιριών και να καταφέρει να γίνει μεγάλος.

Στο χέρι μας είναι το μέλλον αυτής της πόλης, το μέλλον των παιδιών μας. Αφιερώνοντας  μισή ώρα από τον χρόνο σου μπορείς να δώσεις μεγαλύτερες δυνατότητες και διαφορετική προοπτική σε αυτόν τον τόπο. Είναι μια σημαντική ευκαιρία και είναι στο χέρι μας.

Μέχρι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου οι απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ  θα είναι στη διάθεση των πολιτών, με κατ’ οίκον επισκέψεις ή στα γραφεία του δήμου, για να απογραφούν. Επίσης  μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2843340514,  2843340541,  2843340531, 2843340500.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456