Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτον τελικό σχεδιασμό η επιτροπή συντονισμού των δράσεων του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιόλαδου

Σε τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις προχωράει πλέον η επιτροπή που έχει αναλάβει τον συντονισμό των δράσεων για την διοργάνωση του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας 7 με 9 Απριλίου. Όπως έχει τονίσει εξ αρχής ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης “ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το εύρος της επαρχίας τις ημέρες του διαγωνισμού οι οποίες έχουν σαν στόχο να αναδείξουν ότι η γη της Σητείας...
Stavroula17. January 2022

Σε τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις προχωράει πλέον η επιτροπή που έχει αναλάβει τον συντονισμό των δράσεων για την διοργάνωση του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας 7 με 9 Απριλίου.

Όπως έχει τονίσει εξ αρχής ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης “ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το εύρος της επαρχίας τις ημέρες του διαγωνισμού οι οποίες έχουν σαν στόχο να αναδείξουν ότι η γη της Σητείας είναι η γη της ελιάς και αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό αυτού του τόπου”.

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου ο οποίος συντονίζει τις δράσεις της ομάδας διοργάνωσης, μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αναφέρθηκε στον στόχο του Δήμου ο οποίος είναι το γεγονός του διαγωνισμού να έχει διάρκεια και πέρα από τις ημέρες διοργάνωσης ώστε να δώσει σημαντικές ευκαιρίες εξωστρέφειας σε ολόκληρο το Δήμο.

Σημαντική για ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι και η συμβολή των Συνεταιρισμών και των Πολιτιστικών Συλλόγων με τους οποίους η ομάδα διοργάνωσης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις τις επόμενες ημέρες.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456