Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣητείαΣε κατάληψη 1ο και 2ο Γυμνάσιο. “Είμαστε πρωταγωνιστές σε ένα κοινωνικό πείραμα”

Μέσα σε ένα αβέβαιο και με καθημερνές εξελίξεις περιβάλλον τα παιδιά προσπαθούν να αμυνθούν και να πάρουν απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εκπαίδευση τους και την διασφάλιση της υγείας τους και των οικογενειών τους. Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι μαθητές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σητείας ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν κυρίως τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στα σχολεία. Στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μίλησαν η πρόεδρος του 1ου Γυμνασίου Σητείας, Ιωάννα Καρζή...
Stavroula17. January 2022

Μέσα σε ένα αβέβαιο και με καθημερνές εξελίξεις περιβάλλον τα παιδιά προσπαθούν να αμυνθούν και να πάρουν απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εκπαίδευση τους και την διασφάλιση της υγείας τους και των οικογενειών τους.

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι μαθητές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σητείας ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν κυρίως τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στα σχολεία.

Στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μίλησαν η πρόεδρος του 1ου Γυμνασίου Σητείας, Ιωάννα Καρζή και η πρόεδρος του 2ου Γυμνασίου Σητείας, Γεωργιάννα Σαρουλάκη για τους προβληματισμούς των παιδιών και για το αίσθημα που έχουν ότι πρωταγωνιστούν σε ένα κοινωνικό πείραμα.

Τις κινητοποιήσεις των παιδιών στηρίζουν οι  Σύλλογοι Γονέων αλλά και οι εκπαιδευτικοί τους οι οποίοι θα παρευρεθούν στην αυριανή συμβολική πορεία στην κεντρική πλατεία της Σητείας στις 2.00 μ.μ.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456