Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕκλογές για την Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Δωματίων -Διαμερισμάτων Σητείας

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Δωματίων -Διαμερισμάτων Σητείας ανακοινώνεται η διενέργεια εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: Αγαπητοί φίλοι ,συνεργάτες, μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Δωματίων -Διαμερισμάτων Σητείας Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές μας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ημέρα Λαϊκής αγοράς για την Σητεία, για να μπορέσουν να έλθουν περισσότερα άτομα από το Μόχλος, τον Ξερόκαμπο, Μακρύ...
Stavroula23. January 2022
sitia foto
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Δωματίων -Διαμερισμάτων Σητείας ανακοινώνεται η διενέργεια εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
Σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:
Αγαπητοί φίλοι ,συνεργάτες, μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Δωματίων -Διαμερισμάτων Σητείας
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές μας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ημέρα Λαϊκής αγοράς για την Σητεία, για να μπορέσουν να έλθουν περισσότερα άτομα από το Μόχλος, τον Ξερόκαμπο, Μακρύ Γιαλό και φυσικά και την Σητεία, που ανήκουν στο σύλλογο μας.
Οι εκλογές θα γίνουν 10 έως 2 το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας Ελευθερίου Βενιζέλου 163 ,στον πρώτο όροφο, δίπλα από την καφετέρια ,Μπουτίκ με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι να στείλουν το όνομά τους, μέχρι το Σάββατο 22 Ιανουαρίου σε αυτό το mail η στα τηλέφωνα 2843022775  η  6945149521.  6979771258
Σας ευχαριστώ.
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Ορφανουδάκη Άννα  τηλ 6945149521

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456