Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ απολογισμός για το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας στο Δήμο

Η συντονισμένη κινητοποίηση της πολιτικής προστασίας του δήμου, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και βέβαια των εθελοντικών ομάδων, έφεραν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά την αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα. Ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης στην σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον δήμο ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα. Τα μηχανήματα του δήμου εξακολουθούν να παραμένουν σε πολλά σημεία του δήμου και να διατηρούν τις...
Stavroula24. January 2022

Η συντονισμένη κινητοποίηση της πολιτικής προστασίας του δήμου, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και βέβαια των εθελοντικών ομάδων, έφεραν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά την αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα.

Ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης στην σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον δήμο ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα.

Τα μηχανήματα του δήμου εξακολουθούν να παραμένουν σε πολλά σημεία του δήμου και να διατηρούν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες ανοιχτές.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456