Sitiaka is loading for You ...

 

OΕλλάδαΓενική αργία και αύριο – Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση – Μόνο σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα ανοιχτά

Την παράταση της γενικής αργίας και αύριο Τετάρτη (26/1) σε Αττική, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Κρήτη και Κυκλάδες ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστος Στυλιανίδης, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα”. Έτσι και αύριο δεν θα λειτουργήσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, με εξαίρεση τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία. Σύμφωνα με διευκρινίσεις της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, θα παραμείνουν κλειστά καθόλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας τα καταστηματα λιανικού εμπορίου και τα...
Stavroula25. January 2022
272161159_4968511843168860_5380904539628763809_n

Την παράταση της γενικής αργίας και αύριο Τετάρτη (26/1) σε Αττική, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Κρήτη και Κυκλάδες ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστος Στυλιανίδης, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα”. Έτσι και αύριο δεν θα λειτουργήσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, με εξαίρεση τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία.

Σύμφωνα με διευκρινίσεις της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, θα παραμείνουν κλειστά καθόλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας τα καταστηματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Στις περιοχές που θα υπάρχει γενική αργία, δηλαδή σε Αττική, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Κρήτη και Κυκλάδες κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση:

  • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456