Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤο έργο του ποταμού “Παντέλη” βοηθητικό στην ολοκλήρωση της Λίμνοδεξαμενής “Ζου”

“Το έργο του ποταμού “Παντέλη” θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση της Λιμνοδεξαμενής “Ζου” που είναι και το ζητούμενο” υπογράμμισε με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης λίγες ώρες μετά την ανάθεση του έργου για την προστασία και την αποκατάσταση της κοίτης του ποταμού Παντέλη  και την υπογραφή της από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον εκπρόσωπος της εργολήπτριας εταιρείας. “Δήμος και Περιφέρεια σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα προσπαθήσουμε...
Stavroula25. January 2022

“Το έργο του ποταμού “Παντέλη” θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση της Λιμνοδεξαμενής “Ζου” που είναι και το ζητούμενο” υπογράμμισε με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης λίγες ώρες μετά την ανάθεση του έργου για την προστασία και την αποκατάσταση της κοίτης του ποταμού Παντέλη  και την υπογραφή της από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον εκπρόσωπος της εργολήπτριας εταιρείας.

“Δήμος και Περιφέρεια σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα προσπαθήσουμε συνδυαστικά να ολοκληρώσουμε αυτά τα δυο έργα. Ή τώρα ή ποτέ για το έργο της Λιμνοδεξαμενής Ζου” δήλωσε ο κ. Ζερβάκης εκφράζοντας παράλληλα και την άποψη ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα συνεκτιμήσουν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456