Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΝ. Καραμανωλάκης: “Mε πρόσχημα την προστασία των περιοχών NATURA σχεδιάζουν την καταστροφή αυτού του τόπου”

Τις προτάσεις του απέναντι στην ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί στο Αύριο” κ Νίκος Καραμανωλάκης στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας. Ο κ Καραμανωλάκης στην τοποθέτηση του υπογράμμισε ότι  “κυβέρνηση και μελετητές επιχειρούν με αυτή την μελέτη να βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξη του τόπου. Με πρόσχημα την προστασία των περιοχών NATURA λειτουργούν εις βάρος μας, υποκινούμενοι...
Stavroula27. January 2022

Τις προτάσεις του απέναντι στην ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί στο Αύριο” κ Νίκος Καραμανωλάκης στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Ο κ Καραμανωλάκης στην τοποθέτηση του υπογράμμισε ότι  “κυβέρνηση και μελετητές επιχειρούν με αυτή την μελέτη να βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξη του τόπου. Με πρόσχημα την προστασία των περιοχών NATURA λειτουργούν εις βάρος μας, υποκινούμενοι από μεγάλα συμφέροντα”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456