Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΘ. Πατεράκης: “Ίσως υπάρξουν και άλλα ανεπιθύμητα σχέδια για την περιοχή”

Άμεση, συντονισμένη και συγκροτημένη θα πρέπει να είναι η αντίδραση μας στο ζήτημα που έχει προκύψει με την ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” κ Θοδωρή Πατεράκη στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας. Ο κ Πατεράκης παρέθεσε σημαντικές πληροφορίες οι οποίες κάνουν λόγο και για άλλους ανεπιθύμητους σχεδιασμούς που αφορούν την περιοχή μας....
Stavroula27. January 2022

Άμεση, συντονισμένη και συγκροτημένη θα πρέπει να είναι η αντίδραση μας στο ζήτημα που έχει προκύψει με την ειδική περιβαλλοντική μελέτη του Υπουργείο Περιβάλλοντος που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000 του Δήμου Σητείας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” κ Θοδωρή Πατεράκη στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Ο κ Πατεράκης παρέθεσε σημαντικές πληροφορίες οι οποίες κάνουν λόγο και για άλλους ανεπιθύμητους σχεδιασμούς που αφορούν την περιοχή μας. “Έχουμε να κάνουμε με μια κακή μελέτη η οποία δεν έχει δημιουργηθεί με τον σωστό τρόπο ο οποίος θα έπρεπε να εμπεριείχε, όπως όφειλε, έρευνα τοπίου και στη συνέχεια διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης. Επιπλέον είναι μια κακή πρόταση η οποία λειτουργεί αρνητικά για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και άλλου είδους περιορισμούς που ίσως επιχειρήσουν να βάλουν στην περιοχή, όπως στην πρόσβαση των παραλιών μας ή στην αγροτική καλλιέργεια”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456