Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΒελτιώσεις στα αρδευτικά δίκτυα του Δήμου Σητείας

Ο Δήμος Σητείας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την δυνατότητα  βελτίωσης στα υφιστάμενα αρδευτικά δίκτυα, διερευνά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να εγκαταστήσει συστήματα τηλεμετρίας ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος, ποιοτικότερη λειτουργία των συστημάτων και αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Μέσω τηλεδιάσκεψης εκ μέρους του υπουργείου, ο αρμόδιος μελετητής ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος. Post Views: 405
Stavroula2. February 2022

Ο Δήμος Σητείας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την δυνατότητα  βελτίωσης στα υφιστάμενα αρδευτικά δίκτυα, διερευνά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να εγκαταστήσει συστήματα τηλεμετρίας ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος, ποιοτικότερη λειτουργία των συστημάτων και αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Μέσω τηλεδιάσκεψης εκ μέρους του υπουργείου, ο αρμόδιος μελετητής ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456