Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠροσωρινές παρεμβάσεις στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο. Άμεσα μέτρα για την οδό Παπαναστασίου

Όλα ξεκινούν από τις δικλείδες ασφαλείας που καλύπτουν την κάθε ιδιωτική εταιρεία στο να κάνει όπως και όποτε θέλει παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της χωρίς να έχει την υποχρέωση να φέρει τα σημεία παρέμβασης σε πλήρη αποκατάσταση. Έχουν γίνει πολλές αναφορές για την καταστροφή του οδικού δικτύου εντός και εκτός της πόλης της Σητείας  προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Μετά από αλλεπάλληλες συστάσεις το μόνο που έκαναν για την...
Stavroula2. February 2022

Όλα ξεκινούν από τις δικλείδες ασφαλείας που καλύπτουν την κάθε ιδιωτική εταιρεία στο να κάνει όπως και όποτε θέλει παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της χωρίς να έχει την υποχρέωση να φέρει τα σημεία παρέμβασης σε πλήρη αποκατάσταση.

Έχουν γίνει πολλές αναφορές για την καταστροφή του οδικού δικτύου εντός και εκτός της πόλης της Σητείας  προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από αλλεπάλληλες συστάσεις το μόνο που έκαναν για την επιδιόρθωση των ζημιών στον Δήμο Σητείας ήταν τα “μπαλώματα” που άφησαν πίσω τους τα οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, με τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του χειμώνα υποχώρησαν και αυτά.

Έχουμε φτάσει τώρα στο σημείο να βλέπουμε την καταστροφή μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σητείας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “το μόνο που μπορεί ο Δήμος να κάνει σε αυτή τη φάση είναι προσωρινές παρεμβάσεις και αυτές όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Σε δεύτερη φάση, μετά και το αίτημα που έχει γίνει στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση, θα προχωρήσουμε στην συνολική αποκατάσταση κάποιων σημείων για οριστική διευθέτηση του προβλήματος”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456