Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΕξερευνώντας το Γεωπάρκο Σητείας με το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

    Στην Σητεία βρίσκεται η περιβαλλοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου στα πλαίσια της δράσης “Περπατώ περισσότερο. Ζω περισσότερο”. Για τρείς ολόκληρες ημέρες 35 παιδιά της Ά και ΄Β τάξης Λυκείου, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους και με την υποστήριξη των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Σητείας και την καθοδήγηση του Σπηλαιολογικού Τμήματος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Σητείας, θα εξερευνήσουν το Γεωπάρκο Σητείας και θα γνωρίσουν καλύτερα την πόλη της και την ευρύτερη περιοχή....
Stavroula2. April 2022

 

Athena 2022

 

Στην Σητεία βρίσκεται η περιβαλλοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου στα πλαίσια της δράσης “Περπατώ περισσότερο. Ζω περισσότερο”.

Για τρείς ολόκληρες ημέρες 35 παιδιά της Ά και ΄Β τάξης Λυκείου, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους και με την υποστήριξη των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Σητείας και την καθοδήγηση του Σπηλαιολογικού Τμήματος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Σητείας, θα εξερευνήσουν το Γεωπάρκο Σητείας και θα γνωρίσουν καλύτερα την πόλη της και την ευρύτερη περιοχή.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456