Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΤα συγχαρητήρια της Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης για τον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί  η Γενική Γραμματέας  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Χριστίνα  Καλογήρου με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Νίκο Μακρυνάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Νίκο Διαλυνά. Με αφορμή την παρουσία της στην έναρξη του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου η κα Καλογήρου βρέθηκε στη Σητεία και είχε την ευκαιρία μιας εγκάρδιας κουβέντας στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας η οποία αφορούσε θέματα που τρέχουν για...
Stavroula7. April 2022

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί  η Γενική Γραμματέας  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Χριστίνα  Καλογήρου με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Νίκο Μακρυνάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Νίκο Διαλυνά.

Με αφορμή την παρουσία της στην έναρξη του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου η κα Καλογήρου βρέθηκε στη Σητεία και είχε την ευκαιρία μιας εγκάρδιας κουβέντας στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας η οποία αφορούσε θέματα που τρέχουν για το Δήμο και άπτονται του Υπουργείου.

Η κ Καλογήρου συνεχάρη τους εμπλεκόμενους για την επιτυχή διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου και αναφέρθηκε στην εξαιρετική ευκαιρία που δίνει στην περιοχή αφού όπως χαρακτηριστικά είπε ” ήρθαν στη Σητεία άνθρωποι από τα πέρατα του κόσμου για να γνωρίσουν την Πόλη του Ελαιολάδου”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456