Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔιαγωνισμός ATHENA 2022: Ευκαιρία ανάδειξης και στήριξης των καλών ελαιόλαδων

Μια ευκαιρία ανάδειξης και στήριξης των καλών ελαιόλαδων είναι αυτή που προσφέρει ο Διεθνής Διαγωνισμός ATHENA, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Ντίνος Στεργίδης πρόεδρος του Διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια της έναρξης των διαδικασιών. “Είναι πλέων καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία και να στηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που παράγουν τέτοιου ειδους ελαιόλαδα. Να βάλουμε στο καθημερινό μας τραπέζι το εξαιρετικό ελαιόλαδο και να μην το αναζητούμε μόνο όταν θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό...
Stavroula8. April 2022

Μια ευκαιρία ανάδειξης και στήριξης των καλών ελαιόλαδων είναι αυτή που προσφέρει ο Διεθνής Διαγωνισμός ATHENA, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Ντίνος Στεργίδης πρόεδρος του Διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια της έναρξης των διαδικασιών.

“Είναι πλέων καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία και να στηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που παράγουν τέτοιου ειδους ελαιόλαδα. Να βάλουμε στο καθημερινό μας τραπέζι το εξαιρετικό ελαιόλαδο και να μην το αναζητούμε μόνο όταν θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό δώρο”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456