Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜαρία Κατσούλη: “Ο φετινός διαγωνισμός είναι μια συγκλονιστική εμπειρία για όλους μας”

Με υψηλό βαθμό δυσκολίας φαίνεται να είναι η φετινή διαδικασία του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου που λαμβάνει χώρα στη Σητεία αφού όπως σημείωσε σε δηλώσεις της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Μαρία Κατσούλη, διευθύντρια του «Αthena International Olive Oil Competition», η φετινή χρονιά έχει πολύ καλύτερα λάδια από προηγούμενες. “Το σημαντικό στοιχείο που παρατηρούμε εμείς σαν διαγωνισμός είναι η σταδιακή βελτίωση των ελαιολάδων που συμμετέχουν, πολλά από αυτά ακολουθούν τον διαγωνισμό από την πρώτη φορά. Αυτό είναι...
Stavroula9. April 2022

Με υψηλό βαθμό δυσκολίας φαίνεται να είναι η φετινή διαδικασία του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου που λαμβάνει χώρα στη Σητεία αφού όπως σημείωσε σε δηλώσεις της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Μαρία Κατσούλη, διευθύντρια του «Αthena International Olive Oil Competition», η φετινή χρονιά έχει πολύ καλύτερα λάδια από προηγούμενες.

“Το σημαντικό στοιχείο που παρατηρούμε εμείς σαν διαγωνισμός είναι η σταδιακή βελτίωση των ελαιολάδων που συμμετέχουν, πολλά από αυτά ακολουθούν τον διαγωνισμό από την πρώτη φορά. Αυτό είναι και το ζητούμενο για εμάς. Η διάκριση δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει αλλά να μας δίνει κίνητρο για περισσότερη δουλειά”.

Η κα Κατσούλη αναφέρθηκε στη εξαιρετική εμπειρία διοργανωτών και κριτών συμμετέχοντας στην φετινή διαδικασία η οποία εξελίσσετε στην Σητεία αφού οι συνθήκες διοργάνωσης και η φιλοξενίας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όπως χαρακτηριστικά είπε “είναι μια συγκλονιστική εμπειρία για όλους μας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456