Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΜε γεύση Σητείας το αποχαιρετιστήριο πάρτυ του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου

Η χθεσινή βραδιά ήταν σαν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ στην 7η  διοργάνωση του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιόλαδου «Αthena International Olive Oil Competition 2022». Και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο κλείσιμο για μια τέτοια γιορτή. Γιατί αυτό που είδαν χθες οι επισκέπτες μας, που όπως είπε και ο πρόεδρος του διαγωνισμού ήρθαν από τα πέρατα της γης,  είναι ακριβώς η Σητεία. Eίναι αυτό το διαφορετικό της κουλτούρας, της γεύσης, της φιλοξενίας που βίωσαν στην πόλη του Ερωτόκριτου....
Stavroula9. April 2022

Η χθεσινή βραδιά ήταν σαν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ στην 7η  διοργάνωση του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιόλαδου «Αthena International Olive Oil Competition 2022».

Και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο κλείσιμο για μια τέτοια γιορτή. Γιατί αυτό που είδαν χθες οι επισκέπτες μας, που όπως είπε και ο πρόεδρος του διαγωνισμού ήρθαν από τα πέρατα της γης,  είναι ακριβώς η Σητεία. Eίναι αυτό το διαφορετικό της κουλτούρας, της γεύσης, της φιλοξενίας που βίωσαν στην πόλη του Ερωτόκριτου.

Όλα τα μπράβο στους Πολιτιστικούς Συλλόγους που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο λιμάνι της Σητείας, χωρίς προετοιμασία και αγόγγυστα, τράταραν την αγάπη τους σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ένα μεγάλο μπράβο στους υπηρέτες της κουλτούρας αυτού του τόπου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456