Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΗ στέψη της πρωταθλήτριας Λασιθίου Νίκης Σητείας

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας η στέψη της πρωταθλήτριας Λασιθίου ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ για την σεζόν 2021/2022. Εκτός από τους φίλους της ομάδας με την παρουσία τους τίμησαν την σημαντική αυτή στιγμή ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ Θανάσης Χηνόπουλος. “Θα κάνουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε την ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ψηλά” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της ομάδας κ Κώστας...
Stavroula10. April 2022

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας η στέψη της πρωταθλήτριας Λασιθίου ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ για την σεζόν 2021/2022.

Εκτός από τους φίλους της ομάδας με την παρουσία τους τίμησαν την σημαντική αυτή στιγμή ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ Θανάσης Χηνόπουλος.

“Θα κάνουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε την ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ψηλά” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της ομάδας κ Κώστας Κοκολάκης ενώ ο προπονητής κ Βαγγέλης Γρίβας τόνισε ότι “τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”.

Ο επίσημος προσκεκλημένος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ για την φιέστα της στέψης της ήταν η ομάδα του Γιούχτα

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456