Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΚανονικά θα προχωρήσει το έργο του Δημαρχείου Σητείας παρά την δραματική αλλαγή των οικονομικών δεδομένων

Με τον ανάδοχο του έργου ανέγερσης του νέου Δημαρχείου Σητείας κ Γιώργο Σμπόκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να διερευνηθεί η διαδικασία επανεξέταση της σύμβασης μεταξύ των δυο μερών μετά και την δραματική αλλαγή των οικονομικών στοιχείων σε διεθνές επίπεδο. Δεδομένη είναι η κοινή θέληση και των δυο πλευρών απρόσκοπτης ολοκλήρωσης του εμβληματικού για τον Δήμο μας έργου του νέου Δημαρχείου Σητείας. Ο Δήμαρχος Σητείας σημείωσε ότι  “Για ακόμα μια φορά καλούμαστε...
Stavroula12. April 2022

Με τον ανάδοχο του έργου ανέγερσης του νέου Δημαρχείου Σητείας κ Γιώργο Σμπόκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να διερευνηθεί η διαδικασία επανεξέταση της σύμβασης μεταξύ των δυο μερών μετά και την δραματική αλλαγή των οικονομικών στοιχείων σε διεθνές επίπεδο.

Δεδομένη είναι η κοινή θέληση και των δυο πλευρών απρόσκοπτης ολοκλήρωσης του εμβληματικού για τον Δήμο μας έργου του νέου Δημαρχείου Σητείας.

Ο Δήμαρχος Σητείας σημείωσε ότι  “Για ακόμα μια φορά καλούμαστε να βρούμε λύση σε προβλήματα τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί. Οι απαιτούμενες ενέργειες θα βαρύνουν και πάλι την υποστελεχωμένη τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Οι λύσεις θα βρεθούν και το έργο ανέγερσης του νέου Δημαρχείου Σητείας θα ολοκληρωθεί με επιπλέον χρηματοδοτήσεις όπως επιβάλλεται”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456