Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜία τρελή ιδέα έγινε πράξη

Μία τρελή ιδέα έγινε πράξη το απόγευμα του Σαββάτου. Ο καιρός πήγε να μας το χαλάσει αλλά δεν το βάλαμε κάτω και το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες χαρούμενες φωνές, ευτυχισμένα προσωπάκια, πολλά χαμόγελα και… παπούτσια γεμάτα άμμο! • Είμαστε ευγνώμονες που όλα κύλησαν ομαλά και θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν σε αυτό. Χίλια ευχαριστώ… ♡ Στη κυρία Δέσποινα Παντελή και όλα τα μέλη της χορωδίας της που δέχτηκαν αμέσως...
Stavroula12. April 2022
silogos makri gialu
Μία τρελή ιδέα έγινε πράξη το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο καιρός πήγε να μας το χαλάσει αλλά δεν το βάλαμε κάτω και το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες χαρούμενες φωνές, ευτυχισμένα προσωπάκια, πολλά χαμόγελα και… παπούτσια γεμάτα άμμο! 😊
• Είμαστε ευγνώμονες που όλα κύλησαν ομαλά και θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν σε αυτό.
Χίλια ευχαριστώ…
♡ Στη κυρία Δέσποινα Παντελή και όλα τα μέλη της χορωδίας της που δέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση μας για ακόμα μια φορά και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
♡ Στη κυρία Νάνσυ Καραϊνδρου που ήρθε από Σητεία, με ένα τεράστιο χαμόγελο, και απασχόλησε τα παιδιά μας με ωραίες δραστηριότητες.
♡ Στην ΕΔΕΑΚ και τους εθελοντές της που μας παρείχαν ασφάλεια και έκαναν επίβλεψη του χώρου.
♡ Στον Κώστα και την Εύα από την “Ελια” που μας άνοιξαν τον χώρο τους και στήσαμε τον πάγκο μας προστατεύοντας τα πράγματα μας από τα καιρικά φαινόμενα.
♡ Στον Γιώργο Αγγελάκη που ήρθε πρώτος, έφυγε τελευταίος και μας κάλυψε ηχητικά.
♡ Και…ευχαριστούμε όλους εσάς, μέσα από την καρδιά μας που μας στηρίζετε σε κάθε προσπάθεια μας και ελπίζουμε να περάσατε καλά.
Νιώθουμε πραγματικά υπέροχα όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να διασκεδάζουν γι’ αυτό κ υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.
•Επιπλέον, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΣΤ τάξης και τη μαθήτρια της Ε τάξης του Μακρύ Γιαλού, όπως επισης και στη μαθήτρια της ΣΤ τάξης του Κουτσουρα που μας τραγούδησαν τα κομμάτια που πήραν μέρος στο μουσικό διαγωνισμό με τη βοήθεια της κυρίας Έλενας . Είμαστε περήφανοι για σας!
•Τέλος, στη κλήρωση που έγινε εκείνο το βράδυ, οι λαχνοί με τα νούμερα 243, 385 και 252 δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους. Εάν είστε ένας από τους νικητές στείλτε μας μήνυμα για να κανονίσουμε την παραλαβή του δώρου σας.
Και του χρόνου με το καλό!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μακρύ Γιαλού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456