Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟριστική ένταξη του έργου προστασίας Ακτογραμμής Λιμένα Σητείας στο Ταμείο Ανάκαμψης

Την οριστική ένταξη του έργου προστασίας Aκτογραμμής Λιμένα Σητείας στο Ταμείο Ανάκαμψης, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Το έργο αφορά την κατασκευή τριών κυματοθραυστών παράλληλα με την ακτογραμμή σε συνδυασμό με τα έργα της τεχνικής αναπλήρωσης. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη σε ολόκληρο το Δήμο. Όπως επεσήμανε ο κ Ζερβάκης “Είναι ένα από τα έργα που χρόνια περίμενε η περιοχή. Μια δράση...
Stavroula20. April 2022

Την οριστική ένταξη του έργου προστασίας Aκτογραμμής Λιμένα Σητείας στο Ταμείο Ανάκαμψης, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Το έργο αφορά την κατασκευή τριών κυματοθραυστών παράλληλα με την ακτογραμμή σε συνδυασμό με τα έργα της τεχνικής αναπλήρωσης.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη σε ολόκληρο το Δήμο.

Όπως επεσήμανε ο κ Ζερβάκης “Είναι ένα από τα έργα που χρόνια περίμενε η περιοχή. Μια δράση την οποία σαν δημοτική αρχή είχαμε βάλει σε προτεραιότητα και τώρα μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης. Ένα από τα έργα που επιβεβαιώνουν την θέληση της τωρινής δημοτικής αρχής να τρέξει όχι μόνο τα θέματα της καθημερινότητας αλλά και τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή και δυστυχώς έχουν μείνει πίσω”

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456