Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟλοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία των Μέσα Μουλιανών

Την Τοπική Κοινότητα των Μέσα Μουλιανών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη,  προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που αφορούν το έργο της ανάπλασης της πλατείας ένα έργο που θα δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα στο κεντρικότερο σημείο του χωριού. Στο τελικό στάδιο βρίσκεται και ένα συμπληρωματικό έργο της κύριας ανάπλασης ενώ σε συνεννόηση της Τεχνικής Υπηρεσίας με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, διευρύνεται...
Stavroula20. April 2022

Την Τοπική Κοινότητα των Μέσα Μουλιανών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη,  προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που αφορούν το έργο της ανάπλασης της πλατείας ένα έργο που θα δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα στο κεντρικότερο σημείο του χωριού.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται και ένα συμπληρωματικό έργο της κύριας ανάπλασης ενώ σε συνεννόηση της Τεχνικής Υπηρεσίας με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, διευρύνεται ο σχεδιασμός  ώστε να οριστικοποιηθεί η τελική εικόνα.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε άριστη συνεργασία με τον αρμόδιο εργολάβο καταβάλουν σημαντική προσπάθεια, παρά την έλλειψη έμψυχου δυναμικού, ο αρχικός σχεδιασμός να ολοκληρωθεί.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η πρόοδος και ολοκλήρωση των προγραμματιζόμενων έργων σε όλο το εύρος του Δήμου παρά τα εμπόδια που προκύπτουν, απόρροια των συνθηκών που διαμορφώνονται από την  υποστελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456