Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔυναμική επιστροφή με το πρόγραμμα Erasmus+ για το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων

Στα πλαίσια του Erasmus+ το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές εκπαιδευτική συνάντηση με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Εσθονία, Ισπανία και Τουρκία. Μετά από μια μακρά περίοδο περιορισμών οι μαθητές έχουν και πάλι την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να συναντηθούν και να ανταλλάξουν  γνώσεις και εμπειρίες. Αντικείμενο επεξεργασίας  η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα στην τάξη και η καθημερνή  εφαρμογή της ρομποτικής στο σχολείο. Στα πλαίσια του προγράμματος μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία όχι...
Stavroula27. April 2022

Στα πλαίσια του Erasmus+ το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές εκπαιδευτική συνάντηση με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Εσθονία, Ισπανία και Τουρκία.

Μετά από μια μακρά περίοδο περιορισμών οι μαθητές έχουν και πάλι την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να συναντηθούν και να ανταλλάξουν  γνώσεις και εμπειρίες.

Αντικείμενο επεξεργασίας  η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα στην τάξη και η καθημερνή  εφαρμογή της ρομποτικής στο σχολείο.

Στα πλαίσια του προγράμματος μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να εντρυφήσουν πάνω στο γνωστικό τους αντικείμενο αλλά και να γνωρίσουν την περιοχή μας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456