Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΈναρξη καλοκαιρινής σεζόν για το ΒAI

Η έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για το ΒAI σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για ολόκληρη την περιοχή. Προορισμός για τους επισκέπτες ολόκληρης της Κρήτης και σημείο αναφοράς για τον σχεδιασμό τουριστικών πρακτορείων από ολόκληρο τον κόσμο . “Το ΒAI είναι ο καθρέπτης της περιοχής και θα πρέπει από νωρίς να είναι έτοιμο σε όλα τα επίπεδα να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στον επισκέπτη” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Νεκτάριος Λιλιμπάκης υπεύθυνος της επιχείρησης...
Stavroula26. April 2022

Η έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για το ΒAI σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για ολόκληρη την περιοχή. Προορισμός για τους επισκέπτες ολόκληρης της Κρήτης και σημείο αναφοράς για τον σχεδιασμό τουριστικών πρακτορείων από ολόκληρο τον κόσμο .

“Το ΒAI είναι ο καθρέπτης της περιοχής και θα πρέπει από νωρίς να είναι έτοιμο σε όλα τα επίπεδα να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στον επισκέπτη” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Νεκτάριος Λιλιμπάκης υπεύθυνος της επιχείρησης Vai Palm Beach, Creative Restaurant & SeaSide Cafe.

Ο κ Λιλιμπάκης δηλώνει αισιόδοξος για την φετινή τουριστική κίνηση και επισημαίνει την σταδιακή, δυναμική αύξηση του ενδιαφέροντος για την περιοχή από Έλληνες επισκέπτες.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456