Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος άνδρας μετά από καβγά. Απαγγέλθηκε κατηγορία για κακούργημα

Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται διασωληνωμένος 31χρονος αλλοδαπός άνδρας που ενεπλάκη σε καβγά με 17χρονο ημεδαπό το βράδυ της Τρίτης 26/4. Ο 31 χρόνος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση την οποία προκάλεσε ο 17χρονος και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε. Αργά το απόγευμα απαγγέλθηκε κατηγορία στον 17χρονο για κακούργημα που αφορά βαριά σωματική βλάβη με σκοπό ενώ αύριο το μεσημέρι θα...
Stavroula27. April 2022
methpedon

Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται διασωληνωμένος 31χρονος αλλοδαπός άνδρας που ενεπλάκη σε καβγά με 17χρονο ημεδαπό το βράδυ της Τρίτης 26/4.

Ο 31 χρόνος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση την οποία προκάλεσε ο 17χρονος και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

Αργά το απόγευμα απαγγέλθηκε κατηγορία στον 17χρονο για κακούργημα που αφορά βαριά σωματική βλάβη με σκοπό ενώ αύριο το μεσημέρι θα προσαχθεί ενώπιον του ανακριτή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456