Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣύνθημα για δυναμικές κινητοποιήσεις κατά των νέων ΑΠΕ έδωσε ο Δήμαρχος Σητείας

Για τον διαχρονικό αγώνα της Σητειακής κοινωνίας για τα αυτονόητα και για τις αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας μίλησε στην αρχική τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων να εντάξει το έργο “Υβριδικό Αμαρίου” στα ειδικά έργα άμεσης προτεραιότητας. Ο Δήμαρχος Σητείας στην δευτερολογία του και κλίνοντας την συνεδρίαση έδωσε το σύνθημα για δυναμικές...
Stavroula28. April 2022

Για τον διαχρονικό αγώνα της Σητειακής κοινωνίας για τα αυτονόητα και για τις αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας μίλησε στην αρχική τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων να εντάξει το έργο “Υβριδικό Αμαρίου” στα ειδικά έργα άμεσης προτεραιότητας.

Ο Δήμαρχος Σητείας στην δευτερολογία του και κλίνοντας την συνεδρίαση έδωσε το σύνθημα για δυναμικές κινητοποιήσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα “Όλοι μαζί συντεταγμένα να μπορέσομε να αποτρέψουμε τον οποιοδήποτε σχεδιασμό τέτοιων έργων. Ας αποφασίσομε από κοινού τον τρόπο που θα αντιδράσουμε ώστε να καταλάβουν οι πάντες ότι είναι απόφαση όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας η αποτροπή των εγκαταστάσεων στην περιοχή μας”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456