Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτους 5 καλύτερους στίβους Windsurf παγκοσμίως είναι η παραλία του Κουρεμένου

Η έναρξη μιας ακόμα ενδιαφέρουσας τουριστικής σεζόν για την περιοχή του Παλαικάστρου ξεκίνησε με το άνοιγμα των σχολών Windsurfing στην παραλία του Κουρεμένου και με επισκέπτες από όλο τον κόσμο να φτάνουν στο ανατολικότερο σημείο της Κρήτης και να γνωρίζουν την ευρύτερη περιοχή της Σητείας. Στους 5 καλύτερους στίβους Windsurf παγκοσμίως είναι η παραλία του Κουρεμένου ένα σημείο του χάρτη  της ευρύτερης περιοχής που αποτελεί προορισμό για εκατοντάδες λάτρεις του σπορ κάθε χρόνο. Η παραλία...
Stavroula2. May 2022

Η έναρξη μιας ακόμα ενδιαφέρουσας τουριστικής σεζόν για την περιοχή του Παλαικάστρου ξεκίνησε με το άνοιγμα των σχολών Windsurfing στην παραλία του Κουρεμένου και με επισκέπτες από όλο τον κόσμο να φτάνουν στο ανατολικότερο σημείο της Κρήτης και να γνωρίζουν την ευρύτερη περιοχή της Σητείας.

Στους 5 καλύτερους στίβους Windsurf παγκοσμίως είναι η παραλία του Κουρεμένου ένα σημείο του χάρτη  της ευρύτερης περιοχής που αποτελεί προορισμό για εκατοντάδες λάτρεις του σπορ κάθε χρόνο.

Η παραλία Κουρεμένου είναι πλέον μια από τις πιο διάσημες παραλίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό στο ιδιαίτερα δραστήριο club των surfer.

“Οι ιδανικές συνθήκες που παρουσιάζει η παραλία του Κουρεμένου σε συνδυασμό με το ανθρωπογενές περιβάλλον μαγνητίζουν ανθρώπους που για σχεδόν 30 χρόνια  επισκέπτονται ανελλιπως την περιοχή” λέει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Χρήστος Ζηματίκας ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Gone Surfing Crete” που δραστηριοποιείτε στην περιοχή τα τελευταια 10 χρόνια.

Δικαιωματικά το σημείο διεκδικεί την διοργάνωση, σε μόνιμη βάση, αγώνων Windsurf σε πανελλήνιο ακόμα και παγκόσμιο επίπεδο και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι ενέργειες του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ Νίκου Χατζηδάκη με την στήριξη του Δήμου Σητείας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456