Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜε 100% πληρότητα ξεκινάει η σεζόν για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Μακρύ Γιαλού

Με 100% πληρότητα ξεκινάει η σεζόν για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Μακρύ Γιαλού δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα  για την πορεία της φτενής τουριστικής περιόδου. Η περιοχή του Μακρύ Γιαλού διαθέτοντας τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του Δήμου αποτελεί διαχρονικά τον ρυθμιστή της τουριστικής δραστηριότητας για κάθε χρονιά. Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κουτσουρά- Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού, το αντιπροσωπευτικό όργανο των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής, θέλοντας να συμμετέχει ενεργά στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν...
Stavroula2. May 2022

Με 100% πληρότητα ξεκινάει η σεζόν για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Μακρύ Γιαλού δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα  για την πορεία της φτενής τουριστικής περιόδου.

Η περιοχή του Μακρύ Γιαλού διαθέτοντας τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του Δήμου αποτελεί διαχρονικά τον ρυθμιστή της τουριστικής δραστηριότητας για κάθε χρονιά.

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κουτσουρά- Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού, το αντιπροσωπευτικό όργανο των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής, θέλοντας να συμμετέχει ενεργά στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματικούς κλάδους που εκπροσωπεί σε σχέση με το τουριστικό προϊόν και έχοντας την πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι ζητά ο επισκέπτης  συμμετέχει πλέον και στις δυο επιτροπές τουρισμού των δήμων Ιεράπετρας και Σητείας.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Μανώλης Καπετανάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του που έστω και καθυστερημένα η συμμετοχή του Συλλόγου στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σητείας θα μπορέσει να δώσει σημαντικά αποτελέσματα και μια άλλη προοπτική στην συνεργασία του παραγωγικού κομματιού της περιοχής με τον Δήμο.

Προτάσεις για την προώθηση και προβολή της περιοχής καθώς και η διοργάνωση ετήσιου Φεστιβάλ Τουρισμού έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι της συζήτησης με τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού να βλέπουν καταρχήν με πολύ ενδιαφέρον την ατζέντα που έχει ανοίξει.

Αγκάθι εξακολουθεί να αποτελεί η απουσία εφημερεύοντος φαρμακείου Κυριακές και αργίες σε μια περιοχή με ιδιαίτερα υψηλό αριθμό επισκεπτών, εργατών γης και βέβαια τον μόνιμων κατοίκων.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456