Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΧόρεψαν, γεύτηκαν και έμαθαν για την “Πόλη του Ελαιολάδου”

Στο Λαογραφικό Μουσείο Σητείας βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι επισκέπτες από το προγραμμα νέων Erasmus+. Στο χώρο ξεναγήθηκαν από τον αντιπρόεδρο του Προοδευτικό Συλλόγου Σητείας “Βιτσέντζος Κορνάρος” κ Γιώργο Τσικαλάκη σε μια προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με την  ιστορία και λαογραφία της Σητείας. Με την βοήθεια των εθελοντριών Χριστίνας Χρισούλα, Αριστέας Ραμουτσάκη και  Μαρίας Κοπανάκη πραγματοποιήθηκε  διαδραστικό, θεατρικό παιχνίδι μέσα από το οποίο έμαθαν για την βιολογική καλλιέργεια της ελιάς, την παραδοσιακή ελαιοσυγκομιδή και...
Stavroula4. May 2022

Στο Λαογραφικό Μουσείο Σητείας βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι επισκέπτες από το προγραμμα νέων Erasmus+.

Στο χώρο ξεναγήθηκαν από τον αντιπρόεδρο του Προοδευτικό Συλλόγου Σητείας “Βιτσέντζος Κορνάρος” κ Γιώργο Τσικαλάκη σε μια προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με την  ιστορία και λαογραφία της Σητείας.

Με την βοήθεια των εθελοντριών Χριστίνας Χρισούλα, Αριστέας Ραμουτσάκη και  Μαρίας Κοπανάκη πραγματοποιήθηκε  διαδραστικό, θεατρικό παιχνίδι μέσα από το οποίο έμαθαν για την βιολογική καλλιέργεια της ελιάς, την παραδοσιακή ελαιοσυγκομιδή και άλεση του καρπού.

Με την γευσιγνωσία του Σητειακού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ολοκληρώθηκε η δράση ενώ κατά τη διάρκεια του δρώμενου, με την καθοδήγηση των εθελοντών, οι επισκέπτες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456