Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα24 νέοι από Τουρκία, Λετονία, Βουλγαρία γνωρίζουν τον τόπο μας

Για μια ακόμα φορά το προγραμμα Erasmus+ φέρνει στην Σητεία νέους από ολόκληρη την Ευρώπη, και όχι μόνο, ενώ τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας, την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα μας, το περιβάλλον μας. Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη. 24 νεολαίοι από Τουρκία, Λετονία και Βουλγαρία συνοδευόμενοι από 6 εκπαιδευτικούς βρίσκονται τις ημέρες αυτές στη Σητεία για να...
Stavroula4. May 2022
Για μια ακόμα φορά το προγραμμα Erasmus+ φέρνει στην Σητεία νέους από ολόκληρη την Ευρώπη, και όχι μόνο, ενώ τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας, την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα μας, το περιβάλλον μας.
Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη.
24 νεολαίοι από Τουρκία, Λετονία και Βουλγαρία συνοδευόμενοι από 6 εκπαιδευτικούς βρίσκονται τις ημέρες αυτές στη Σητεία για να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν την περιοχή με βασικό σημείο ενδιαφέροντος το Γεωπάρκο Σητείας αφού το περιβάλλον είναι και το εκπαιδευτικό αντικείμενο του προγράμματος. Να σημειωθεί ότι στο προγραμμα συμμετέχουν και 10 φοιτητές από το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παλαικάστρου κ Μανόλης Κοντογιαννάκης στηρίζει, με την σημαντική εμπειρία του στην διαχείριση του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus+, τη συνάντηση αυτή που φιλοξενείται από τον ΔΟΚΑΣ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456