Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπίσκεψη του Δημάρχου Σητείας στο σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Κουρεμένου

Στο  σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου  του Κουρεμένου της Τ.Κ. Παλαικάστρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενους από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και αρμόδιο της  Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου κ Γιώργο Αιλαμάκη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκο Χατζηδάκη. Ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου και ζήτησε από τον εργολάβο την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο...
Stavroula11. May 2022

Στο  σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου  του Κουρεμένου της Τ.Κ. Παλαικάστρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενους από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και αρμόδιο της  Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου κ Γιώργο Αιλαμάκη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκο Χατζηδάκη.

Ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου και ζήτησε από τον εργολάβο την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση στο σημείο αφού ήδη είναι αυξημένη η επισκεψιμότητα.

Η αποδέσμευση  του εργολάβου  από το σημείο θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών του σημαντικού  έργου, άμεσης προτεραιότητας,  του Αστεροσχολείου στην Τ.Κ. Συκιάς ,ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Ο Δήμαρχος Σητείας με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  τόνισε ότι “η διαδικασία υλοποίησης ουσιαστικών έργων  και βελτιώσεων, όχι μόνο εντός της πόλης αλλά και στον ευρύτερο δήμο, είναι σε εξέλιξη, παρεμβάσεις  οι οποίες είναι αναγκαίες  και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης σε δημότες και επισκέπτες” .

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456