Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣυνάντηση του Δημάρχου Σητείας με την γιατρό του Ιατρείου Παλαικάστρου

Με την γιατρό τού Περιφερειακού Ιατρείου Παλαικάστρου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης σε μια κίνηση καλωσορίσματος εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής. Το  Περιφερειακό Ιατρείο Παλαικάστρου έχει ξεκινήσει ήδη την λειτουργία του και η γιατρός θα είναι καθημερνά στην διάθεση των κατοίκων της περιοχής καλύπτοντας τις ανάγκες ντόπιων και επισκεπτών σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά σημεία του Δήμου . Ο Δήμαρχος Σητείας διαβεβαίωσε την γιατρό ότι ολόκληρη η τοπική κοινωνία, η κοινότητα...
Stavroula11. May 2022

Με την γιατρό τού Περιφερειακού Ιατρείου Παλαικάστρου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης σε μια κίνηση καλωσορίσματος εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Το  Περιφερειακό Ιατρείο Παλαικάστρου έχει ξεκινήσει ήδη την λειτουργία του και η γιατρός θα είναι καθημερνά στην διάθεση των κατοίκων της περιοχής καλύπτοντας τις ανάγκες ντόπιων και επισκεπτών σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά σημεία του Δήμου .

Ο Δήμαρχος Σητείας διαβεβαίωσε την γιατρό ότι ολόκληρη η τοπική κοινωνία, η κοινότητα και ο Δήμος θα είναι παρόντες σε ότι χρειαστεί.

“Το αίσθημα ασφάλειας που προφέρει στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου η μόνιμη παρουσία γιατρού είναι ανεκτίμητο. Θα ήταν ευχής έργο και άλλα σημεία του Δήμου, ιδιαίτερα τα απομακρυσμένα,  να είχαν αυτή δυνατότητα” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του ιατρείου είναι μεγάλη η προσέλευση των κατοίκων οι οποίοι  περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους να εξεταστούν ή να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456