Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΥδρογεωλογική μελέτη στην πηγή της Ζου

Στην  πηγή της Ζου βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρο Συλλιγαρδάκη και τον διευθυντή της επιχείρησης κ Σταύρο Ψωμαδάκη. Ο κ Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Γεωλόγο κ. Μιχάλη Πουλτσίδη, ο οποίος εκπονεί υδρογεωλογική μελέτη στο σημείο, μια διαδικασία την οποία υλοποιεί η ΔΕΥΑΣ ώστε να υπάρξουν ασφαλή επιστημονικά δεδομένα για περαιτέρω σχεδιασμό που θα στοχεύει στην προστασία και την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υδάτινου πλούτου...
Stavroula17. May 2022

Στην  πηγή της Ζου βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρο Συλλιγαρδάκη και τον διευθυντή της επιχείρησης κ Σταύρο Ψωμαδάκη.

Ο κ Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Γεωλόγο κ. Μιχάλη Πουλτσίδη, ο οποίος εκπονεί υδρογεωλογική μελέτη στο σημείο, μια διαδικασία την οποία υλοποιεί η ΔΕΥΑΣ ώστε να υπάρξουν ασφαλή επιστημονικά δεδομένα για περαιτέρω σχεδιασμό που θα στοχεύει στην προστασία και την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υδάτινου πλούτου της πηγής.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης θα έχουμε στην διάθεση μας συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε δημιουργώντας τις αναγκαίες ζώνες προστασίας για την συγκεκριμένη  πηγή την οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε.

Η πηγή της Ζου επί σειρά ετών τροφοδοτεί ολόκληρη την περιοχή και είναι ένα σημαντικό φυσικό κεφάλαιο για τον Δήμο μας.

Να σημειωθεί ότι ο κ Πουλτσίδης είναι  πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Γεωφυσικών, υδρογεωλογικών και γεωτεχνικών ερευνών, Περιβαλλοντικών μελετών και ερευνών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456