Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Αν δεν μπει οριστικό τέλος στο θέμα των ΑΠΕ κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα έρθει στην περιοχή”

Σημαντικά ήταν τα όσα ανέφερε, στην χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σητείας για τον συντονισμό συγκέντρωσης κατά των ΒΑΠΕ, το μέλος της Επιτροπής Αγώνα κ Κώστας Γιαννακόπουλος σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης και της στάσης που θα πρέπει να κρατήσουμε σαν κοινωνία. Ο κ Γιαννακόπουλος ανέφερε στην τοποθέτηση του μεταξύ άλλων: “Αν θέλουμε να δούμε μια διαφορετική αναπτυξιακή προοπτική και σοβαρές τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή θα πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος στον...
Stavroula17. May 2022

Σημαντικά ήταν τα όσα ανέφερε, στην χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σητείας για τον συντονισμό συγκέντρωσης κατά των ΒΑΠΕ, το μέλος της Επιτροπής Αγώνα κ Κώστας Γιαννακόπουλος σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης και της στάσης που θα πρέπει να κρατήσουμε σαν κοινωνία.

Ο κ Γιαννακόπουλος ανέφερε στην τοποθέτηση του μεταξύ άλλων: “Αν θέλουμε να δούμε μια διαφορετική αναπτυξιακή προοπτική και σοβαρές τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή θα πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος στον σχεδιασμό που γίνεται από κάποιους για νέες ΑΠΕ. Αν δεν λυθεί αυτό κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα έρθει να επενδύσει.

Ο τόπος αυτός ότι έδωσε έδωσε. Ως εδώ.

Ο αγώνας μας μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αφού και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι όπου υπάρχει αντίδραση των τοπικών κοινωνιών τέτοια έργα δεν θα γίνουν”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456