Sitiaka is loading for You ...

 

Πολιτισμός«στου Ρωτόκριτου τη στράτα» με το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου

Μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Πειραματικού Γυμνάσιου Ηρακλείου βρίσκονται σε μια τριήμερη επίσκεψη στην Σητεία γνωρίζοντας την περιοχή και το Γεωπάρκο της. Στα πλαίσια του προγράμματος της πρώτης ημέρας, παιδιά και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν «στου Ρωτόκριτου τη στράτα» καθοδηγούμενοι από τους “Συνοδούς Βουνού” του Γεωπάρκου Σητείας στην “πρόβα τζενεράλε” της Αστικής Ιστορικής Γεωπολιτιστικής Διαδρομής η οποία θα κατατεθεί στον Δήμο Σητείας σαν επίσημη τουριστική – εκπαιδευτική διαδρομή. Οι Συνοδοί Βουνού Μαρίνα Αγγελιδάκη,...
Stavroula18. May 2022

Μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Πειραματικού Γυμνάσιου Ηρακλείου βρίσκονται σε μια τριήμερη επίσκεψη στην Σητεία γνωρίζοντας την περιοχή και το Γεωπάρκο της.

Στα πλαίσια του προγράμματος της πρώτης ημέρας, παιδιά και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν «στου Ρωτόκριτου τη στράτα» καθοδηγούμενοι από τους “Συνοδούς Βουνού” του Γεωπάρκου Σητείας στην “πρόβα τζενεράλε” της Αστικής Ιστορικής Γεωπολιτιστικής Διαδρομής η οποία θα κατατεθεί στον Δήμο Σητείας σαν επίσημη τουριστική – εκπαιδευτική διαδρομή.

Οι Συνοδοί Βουνού Μαρίνα Αγγελιδάκη, Ειρήνη Καζαμία και Ρίτσα Καναβάκη δίνοντας στους μαθητές ιστορικά στοιχεία της περιοχής τους παρότρυναν να ανακαλύψουν τον μύθο της Σητείας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456