Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτόχος του ΤΕΕ/ΤΑΚ η ολοκλήρωση της μελέτης Άγιος Νικόλαος – Σητεία

Με αφορμή την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση που είχε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη η κα Φανή Μαράκη, αντιπρόεδρος του οργάνου μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για την ξεκάθαρη στήριξη τους στα σημαντικά θέματα της Σητείας. Με κύριο θέμα τον ΒΟΑΚ και την τρίτη καθοριστική για την Σητεία μελέτη του έργου που αφορά τον Νομό, η κα Μαράκη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η Διοικούσα...
Stavroula19. May 2022

Με αφορμή την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση που είχε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη η κα Φανή Μαράκη, αντιπρόεδρος του οργάνου μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για την ξεκάθαρη στήριξη τους στα σημαντικά θέματα της Σητείας.

Με κύριο θέμα τον ΒΟΑΚ και την τρίτη καθοριστική για την Σητεία μελέτη του έργου που αφορά τον Νομό, η κα Μαράκη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η Διοικούσα Επιτροπή για την οριστικοποίηση της, κάτι που θα δώσει το “πράσινο φως” και για την χρηματοδότηση της.

Η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη NATURA είναι επίσης ένα θέμα για το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί το ΤΕΕ/ΤΑΚ ενισχύοντας την θέση του Δήμου Σητείας απέναντι στην αρχική μελέτη.

Η κα Μαράκη στις δηλώσεις της ανέφερε: “Στηρίζουμε τα ζητήματα που απασχολούν τη Σητεία και συγκεκριμένα προγραμματίζουμε μια ημερίδα  το επόμενο χρονικό διάστημα στη Σητεία παρουσία των μελετητών, της τρίτης και τελευταίας μελέτης που αφορά την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ έως τη Σητεία, εκπροσώπων από το Υπουργείο Υποδομών, εκπροσώπων από τον ΟΑΚ αλλά και άλλων εμπλεκόμενων”

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456