Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΠαραμένει “πλούσιος” ο βυθός του Λιμανιού της Σητείας

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας πραγματοποίησε σήμερα τον καθιερωμένο ετήσιο καθαρισμό του λιμανιού της πόλης  μια δράση που έχει συμβάλει δραστικά στην εικόνα του λιμένα αλλά και της χερσαίας ζώνης. Φέτος την προσπάθεια του ομίλου ενίσχυσαν η εθελοντική ομάδα Save Your Hood Sitia, η ΕΔΕΑΚ, το Λιμεναρχείο Σητείας και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σητείας. “Κάθε χρόνο ευχόμαστε να έρθει αυτή η μέρα που δεν θα βρούμε τίποτα να ανασύρουμε από τον βυθό του λιμανιού της...
Stavroula22. May 2022
Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας πραγματοποίησε σήμερα τον καθιερωμένο ετήσιο καθαρισμό του λιμανιού της πόλης  μια δράση που έχει συμβάλει δραστικά στην εικόνα του λιμένα αλλά και της χερσαίας ζώνης.
Φέτος την προσπάθεια του ομίλου ενίσχυσαν η εθελοντική ομάδα Save Your Hood Sitia, η ΕΔΕΑΚ, το Λιμεναρχείο Σητείας και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σητείας.
“Κάθε χρόνο ευχόμαστε να έρθει αυτή η μέρα που δεν θα βρούμε τίποτα να ανασύρουμε από τον βυθό του λιμανιού της Σητείας όμως κάθε χρόνο έχουμε σημαντικά ευρήματα που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα παραμένει. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως οτιδήποτε πετάμε στη θάλασσα αυτό επιστέφει πάλι σε εμάς” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΝΟΣ κ Νάσος Ζαγκότης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456