Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤην Τετάρτη η τελευταία ευκαιρία για τη Σητεία

Η ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαίου στις 7.30 το απόγευμα θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τη Σητεία να κάνει γνωστό σε όλους ποια είναι τα σχέδια της για το μέλλον. Ένα βροντερό ΟΧΙ μέσα από μια μεγαλειώδη συγκέντρωση θα πρέπει να είναι η απάντηση απέναντι στον σχεδιασμό για το Υβριδικό Έργο του Αμαρίου μέρος του οποίου θα εγκατασταθεί στις κορφές της Σητείας. “Θα πρέπει επιτέλους να πούμε ένα ξεκάθαρο και βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που...
Stavroula22. May 2022

Η ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαίου στις 7.30 το απόγευμα θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τη Σητεία να κάνει γνωστό σε όλους ποια είναι τα σχέδια της για το μέλλον.

Ένα βροντερό ΟΧΙ μέσα από μια μεγαλειώδη συγκέντρωση θα πρέπει να είναι η απάντηση απέναντι στον σχεδιασμό για το Υβριδικό Έργο του Αμαρίου μέρος του οποίου θα εγκατασταθεί στις κορφές της Σητείας.

“Θα πρέπει επιτέλους να πούμε ένα ξεκάθαρο και βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που μιλούν απαξιωτικά για εμάς και τις διεκδικήσεις μας” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Κώστας Κατσαμποξάκης Γραμματέας του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456