Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΈναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων για τη Σητεία με μια ποδήλατοβόλτα

Ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι φαίνεται να είναι αυτό για τη Σητεία με τον πολιτιστικό σχεδιασμό να είναι σε εξέλιξη. Η αύξηση της χρηματοδοτικής κάλυψης των εκδηλώσεων, η επιστροφή του Μεσογειακού Φεστιβάλ και των πανηγυριών στα χωριά της επαρχίας  θα δώσουν μια δυνατή ώθηση στην περιοχή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Το πολιτιστικό πρόγραμμά των Κορναρείων είναι λίγο πριν την εκτύπωση του όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου ο οποίος κάλεσε δημότες και...
Stavroula23. May 2022

Ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι φαίνεται να είναι αυτό για τη Σητεία με τον πολιτιστικό σχεδιασμό να είναι σε εξέλιξη.

Η αύξηση της χρηματοδοτικής κάλυψης των εκδηλώσεων, η επιστροφή του Μεσογειακού Φεστιβάλ και των πανηγυριών στα χωριά της επαρχίας  θα δώσουν μια δυνατή ώθηση στην περιοχή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το πολιτιστικό πρόγραμμά των Κορναρείων είναι λίγο πριν την εκτύπωση του όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου ο οποίος κάλεσε δημότες και επισκέπτες να συμμετέχουν στην πρώτη δράση του καλοκαιριού στις 4 Ιουνίου γιορτάζοντας την “Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου” με μια ποδηλατοβόλτα μέσα στην πόλη επιδιώκοντας αυτό να είναι και η αρχή για την καθιέρωση ενός ακόμα σημαντικού αθλητικού enent για την πόλη μας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456