Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Να μην δεχτούμε ένα έργο που έδιωξαν από την υπόλοιπη Κρήτη”

Ο κ Κώστας Γιαννακόπουλος, μέλος της επιτροπής αγώνα κατά του Υβριδικού Έργου Αμαρίου έχει αναφερθεί κατεπανάληψη στη δύναμη που μπορεί να έχει η εκφρασμένη θέληση της κοινωνίας η οποία είναι αντίθετη σε αποφάσεις που έχουν παρθεί για αυτήν χωρίς την συγκατάθεση της. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ όπου υπογράμμισε ότι θα πρέπει να φανεί ξεκάθαρα με μαζική συμμετοχή, στην συγκέντρωση της Τετάρτης, η βούληση των πολιτών προκειμένου να...
Stavroula24. May 2022

Ο κ Κώστας Γιαννακόπουλος, μέλος της επιτροπής αγώνα κατά του Υβριδικού Έργου Αμαρίου έχει αναφερθεί κατεπανάληψη στη δύναμη που μπορεί να έχει η εκφρασμένη θέληση της κοινωνίας η οποία είναι αντίθετη σε αποφάσεις που έχουν παρθεί για αυτήν χωρίς την συγκατάθεση της.

Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ όπου υπογράμμισε ότι θα πρέπει να φανεί ξεκάθαρα με μαζική συμμετοχή, στην συγκέντρωση της Τετάρτης, η βούληση των πολιτών προκειμένου να ληφθεί υπόψη στις αποφάσεις.

“Δεν θα πρέπει να δεχτούμε ένα έργο το οποίο με προκλητικό τρόπο η εταιρεία, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, παραδέχτηκε την επιλογή της Σητείας για την εγκατάσταση του  αφού το Ρέθυμνο αρνούνταν να το δεχτεί”  ανέφερε ο κ Γιάννακοπουλος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456