Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑνοιχτή διαβούλευση πραγματοποιήθηκε για την χωροθέτηση των πλωτών εξεδρών

Ανοιχτή διαβούλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με στόχο την κατάθεση όλων των απόψεων των ενδιαφερομένων πλευρών αλλά και την πλήρη ενημέρωση από πλευράς μελετητών, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την χωροθέτηση των πλωτών εξεδρών στην λιμενολεκάνη της Σητείας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, των μελετητών του έργου  κ.κ. Δημήτρη Ρομπογιαννάκη και Γιώργου Αλεξανδράκη, του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας κ Αιλαμάκη Γιώργου, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου...
Stavroula27. May 2022

Ανοιχτή διαβούλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με στόχο την κατάθεση όλων των απόψεων των ενδιαφερομένων πλευρών αλλά και την πλήρη ενημέρωση από πλευράς μελετητών, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την χωροθέτηση των πλωτών εξεδρών στην λιμενολεκάνη της Σητείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, των μελετητών του έργου  κ.κ. Δημήτρη Ρομπογιαννάκη και Γιώργου Αλεξανδράκη, του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας κ Αιλαμάκη Γιώργου, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μιχάλη Αντωνιδάκη, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί στο Αύριο” κ Νίκου Καραμανωλάκη, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Σητεία Μπροστά” κ Θοδωρή Πατεράκη, του Λιμενάρχη Σητείας κ Ψαράκη Γιάννη, εκπροσώπων του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας, εκπροσώπων των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων και του Ναυτικού Ομίλου Σητείας.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η μελέτη της κυματικής διαταραχής εντός του λιμένα η οποία θα στηρίξει το μεγάλο έργο της τοποθέτησης των πλωτών εξεδρών για την ενίσχυση της δυναμικότητας του λιμανιού της Σητείας.

Δυο ήταν τα σενάρια που εξετάστηκαν. Το πρώτο τοποθετεί τις πλωτές εξέδρες κάθετα στην σημερινή μαρίνα ενώ το δεύτερο τις τοποθετεί κάθετα στην προκυμαία και τα καταστήματα εστίασης.

Εκφράστηκαν όλες οι απόψεις και οι ανησυχίες κάποιων επιχειρηματιών στις οποίες έδωσαν εμπεριστατωμένες απαντήσεις οι μελετητές του έργου.

Μετά από διεξοδική συζήτηση επικράτησε η δεύτερη πρόταση οδηγώντας το έργο στην επόμενη φάση του που είναι η δημοπράτηση και υλοποίηση του.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456