Sitiaka is loading for You ...

 

Εθελοντισμός1η έξοδος της χρονιάς για την καρέτα καρέτα στην παραλία της Σητείας

1η έξοδος της χρονιάς για την καρέτα καρέτα στην παραλία της Σητείας και μια από τις πρώτες σε ελλαδικό επίπεδο είναι αυτή που εντόπισαν σήμερα στην πρωινή τους βάρδια οι Εθελοντές Προστασίας  της Θαλάσσιας Χελώνας στην πόλη μας. Η  Καραβόπετρα όπου άφησε τα αυγά της η πρώτη χελώνα είναι ένα σημείο φιλικό για εκείνη χωρίς πολύ κόσμο και ξαπλόστρες. Την αισιοδοξία του για την χρονιά εξέφρασε με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Νίκος Μαράκης επικεφαλής...
Stavroula3. June 2022

1η έξοδος της χρονιάς για την καρέτα καρέτα στην παραλία της Σητείας και μια από τις πρώτες σε ελλαδικό επίπεδο είναι αυτή που εντόπισαν σήμερα στην πρωινή τους βάρδια οι Εθελοντές Προστασίας  της Θαλάσσιας Χελώνας στην πόλη μας.

Η  Καραβόπετρα όπου άφησε τα αυγά της η πρώτη χελώνα είναι ένα σημείο φιλικό για εκείνη χωρίς πολύ κόσμο και ξαπλόστρες.

Την αισιοδοξία του για την χρονιά εξέφρασε με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Νίκος Μαράκης επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας “με την σωστή συνεργασία εθελοντών, πολιτών και υπηρεσιών μπορούμε να βοηθήσουμε την καρέτα καρέτα να παραμείνει στον τόπο της και να επιστέφει κάθε χρονιά” σημείωσε ο κ Μαράκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456