Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟι ποδηλάτες της Σητείας. Μια κατηγορία από μόνοι τους

Εδώ και καιρό υπήρχε η σκέψη για μια κουβέντα μαζί τους. Οι ποδηλάτες της Σητείας σίγουρα είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Μια παρέα φίλων που έχουν επιλέξει έναν άλλο τρόπο να διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και αναρωτιέται κανείς πόση θέληση μπορεί να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, με μοναδικό σύντροφο το ποδήλατο του, καταγράφει χιλιόμετρα διασχίζοντας ολόκληρο τον δήμο είτε κατά μήκος της ακτογραμμής είτε ανηφορίζοντας στο οροπέδιο. Σήμερα...
Stavroula3. June 2022

Εδώ και καιρό υπήρχε η σκέψη για μια κουβέντα μαζί τους. Οι ποδηλάτες της Σητείας σίγουρα είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Μια παρέα φίλων που έχουν επιλέξει έναν άλλο τρόπο να διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και αναρωτιέται κανείς πόση θέληση μπορεί να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, με μοναδικό σύντροφο το ποδήλατο του, καταγράφει χιλιόμετρα διασχίζοντας ολόκληρο τον δήμο είτε κατά μήκος της ακτογραμμής είτε ανηφορίζοντας στο οροπέδιο.

Σήμερα η μέρα τους ανήκει. Η 3η Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί τους με αφορμή και την «Ποδηλατοβόλτα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:30 με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία της Σητείας.

Να σημειωθεί ότι η δράση θα ξεκινήσει από τις 18:00 με σύντομη ενημέρωση από τον Διοικητή της αστυνομίας, για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου εντός και εκτός πόλης και θα συνεχίσει στις 18:30 με την  «Ποδηλατοβόλτα»  σε δρόμους της πόλης, την ασφάλεια της οποίας θα φροντίσει η Αστυνομία, το λιμενικό σώμα Σητείας και εθελοντές από τις ομάδες του  Ερυθρού Σταυρού Σητείας και της ΕΔΕΑΚ.

Πάρτε το ποδήλατο σας, βρεθείτε κοντά τους και ακολουθήστε το παράδειγμα τους.

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456