Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ ζωντανή ιστορία του Σητειακού Αθλητισμού

Μια απρόσμενη, πραγματικά συγκινητική συνάντηση είχαμε την Κυριακή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου των Λυκείων όπου η αγαπημένοι γυμναστές Καίτη Μιχελάκη και ο Μιχάλης Κανάκης ήταν εκεί προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα  Σητειακού – Διάπλασης στα πλαίσια του Τουρνουά Παμπαίδων Μπάσκετ. Και ξύπνησαν οι μνήμες της χρυσής εποχής του Σητειακού αθλητισμού. Τότε που κάθε Κυριακή ήταν γιορτή για τη Σητεία με τους αγώνες μπάσκετ ή βόλει στο Κέντρο Νεότητας της πόλης αλλά και...
Stavroula6. June 2022

Μια απρόσμενη, πραγματικά συγκινητική συνάντηση είχαμε την Κυριακή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου των Λυκείων όπου η αγαπημένοι γυμναστές Καίτη Μιχελάκη και ο Μιχάλης Κανάκης ήταν εκεί προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα  Σητειακού – Διάπλασης στα πλαίσια του Τουρνουά Παμπαίδων Μπάσκετ.

Και ξύπνησαν οι μνήμες της χρυσής εποχής του Σητειακού αθλητισμού. Τότε που κάθε Κυριακή ήταν γιορτή για τη Σητεία με τους αγώνες μπάσκετ ή βόλει στο Κέντρο Νεότητας της πόλης αλλά και με τις αποστολές στίβου εκτός έδρας. Ο ΣΑΟ για όλους μας ήταν ιδέα και βέβαια συνεχίζει να είναι. Το να είχες δελτίο εκείνη την εποχή στον Σητείακο Αθλητικό Όμιλο ήταν η απόλυτη καταξίωση.

Πρωτεργάτες αυτού του ανεπανάληπτου αθλητικού οργασμού η Καίτη , ο Κανάκης, η Κική, ο Αναγνωστάκης, ο Σηφάκης και αργότερα ο Χρυσοστομίδης οι γυμναστές της εποχής οι οποίοι είχαν εμπνεύσει την νεολαία της εποχής.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456