Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΜια δημιουργική χρονιά ολοκληρώθηκε για το τμήμα μπάσκετ του ΣΑΟ

Μετά από δυο χρονιές αδράνειας το τμήμα μπάσκετ του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου ήρθε φέτος να ανταμείψει με μια δημιουργική χρονιά παιδιά, προπονητές και γονείς. Μια ιδιαίτερα αποδοτική χρονιά με πλήρη δραστηριότητα έφτασε στην ολοκλήρωση της με την διοίκηση και το προπονητικό τμήμα να κάνουν ήδη τα σχέδια τους για τη νέα χρονιά. Άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ουσιαστικά και αθόρυβα στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις, στις συνδρομές των παιδιών και σε κάποιους συμπολίτες...
Stavroula6. June 2022

Μετά από δυο χρονιές αδράνειας το τμήμα μπάσκετ του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου ήρθε φέτος να ανταμείψει με μια δημιουργική χρονιά παιδιά, προπονητές και γονείς.

Μια ιδιαίτερα αποδοτική χρονιά με πλήρη δραστηριότητα έφτασε στην ολοκλήρωση της με την διοίκηση και το προπονητικό τμήμα να κάνουν ήδη τα σχέδια τους για τη νέα χρονιά.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ουσιαστικά και αθόρυβα στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις, στις συνδρομές των παιδιών και σε κάποιους συμπολίτες μας που στηρίζουν την προσπάθεια του ΣΑΟ διαχρονικά.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στις εγκαταστασεις του κλειστού γυμναστηρίου των Λυκείων όπου διεξήχθη και ο τελευταίος αγώνας της κατηγορίας των παμπαίδων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456