Sitiaka is loading for You ...

 

Εθελοντισμός“Ανταποδίδουμε με τις υπηρεσίες μας την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμάς πολίτες και Δήμος”

“Ανταποδίδουμε με τις υπηρεσίες μας την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμάς πολίτες και Δήμος” ήταν η δήλωση του επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ Γιάννη Δασκαλάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μετά την έκφραση ευγνωμοσύνης από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργο Αιλαμάκη. Η ΕΔΕΑΚ Σητείας από το 2009 ως σήμερα προφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες της στις ανάγκες πολιτών και υπηρεσιών συνεργαζόμενη άψογα με την Πολιτική Προστασία του Δήμου. Η ομάδα πρόσφατα απέσπασε τα εύσημα στη 10η Πανελλήνια άσκηση που...
Stavroula7. June 2022

“Ανταποδίδουμε με τις υπηρεσίες μας την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμάς πολίτες και Δήμος” ήταν η δήλωση του επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ Γιάννη Δασκαλάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μετά την έκφραση ευγνωμοσύνης από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργο Αιλαμάκη.

Η ΕΔΕΑΚ Σητείας από το 2009 ως σήμερα προφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες της στις ανάγκες πολιτών και υπηρεσιών συνεργαζόμενη άψογα με την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Η ομάδα πρόσφατα απέσπασε τα εύσημα στη 10η Πανελλήνια άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι από την  Ελληνική Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας κατοχυρώνοντας την 12η διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456